Billig biludlejning i Roskilde

26 april 2021
Astrid Pedersen

Skal du aflægge Roskilde en visit, og har du ikke din egen bil med dig? Så kan du vælge at leje den på time- eller dagsbasis. Og her kan du for eksempel vælge One2move Biludlejning Roskilde.

Hvem er One2move Biludlejning Roskilde?

One2move Biludlejning Roskilde er en selvstændig franchise af den landsdækkende udlejnings kæde One2move som opstod i 1995 for at tage kampen om markedet op med de dyre etablerede udlejnings selskaber.

One2move er med sine 54 afdelinger den bedst lokal repræsenterede udlejningsforretning i landet og kan præstere en vognpark på over 500 biler. One2move udlejer på daglig basis mere end 350 nye og brugte biler gennem disse afdelinger hvoraf en del er repræsenteret ved autoriserede nyvogns forhandlere som udlejer fabriksnye biler eller biler af nyere dato.

Udlejning af biler gennem One2move sker under parolen “Lavpris Biludlejning” hvilket betyder at du altid vil kunne finde den billigste billeje i Roskilde hos One2move Biludlejning Roskilde.

Besøger du således Roskilde, hvad end det er i forbindelse med din ferie eller i erhvervs øjemed, kan du med fordel leje din bil hos One2move Biludlejning Roskilde. One2move Biludlejning Roskilde tilbyder en lang række af nyere biler til leje – og det til aldeles rimelige priser.

Med en bil fra One2move Biludlejning Roskilde vil du hurtigt kunne transportere dig rundt hvis du skal på virksomheds besøg, eller hvis du som ferierende skal rundt og se de mange forskellige historiske landemærker og seværdigheder som Roskilde kan byde på.

Lej flyttevogn hos One2move Biludlejning Roskilde

Står du for at skulle flytte i Roskilde området kan du ligeledes hos One2move Biludlejning Roskilde leje en rummelig kassevogn som kan føres med kategori B kørekort. På den måde sparer du udgiften til professionel flyttehjælp – det er nemt og bekvemt! Du kan se de mange biler hos One2move Biludlejning Roskilde på hjemmesiden one2movebiludlejning.dk.

Flere Nyheder