Er det for sent med det her Excel-kursus?

14 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det giver jo sig selv, at man tager på et kursus med den forventning om, at man gennemfører det, om man skal bruge et bevis for gennemførelse af det kursus eller ej, for ellers er det jo spild af ens tid.

Der er ingen grund til kun at være med på en del af kurset, og det er da ikke med den intention, hvis du siger det højt, at du bliver optaget på det kursus, for så er der nok andre, der hellere skulle have pladsen, som rent faktisk agter at gennemføre det.

Dog er det klart, at nogle gange kommer der noget i vejen, så man ikke kan gennemføre, men det er meget mod ens vilje, og det er næppe noget, som man selv havde bestilt.

Men så kan det være, det bare lige er et problem, der kommer på et tidspunkt midt i kurset. Vil det så være muligt at komme tilbage på kurset?

excel kurser

Det blev lidt for sent med det her Excel kursus for dig

Det kunne netop være sådan noget med, at man tager på et Excel-kursus af den ene eller anden årsag, og det kan være på et bestemt niveau, som der passer til en.

Og det gør godt til at starte med, og man er meget godt med – hverken foran eller bagud.

Men så sker der noget i ens liv, som man bliver nødt til at tage sig af, som der optager meget af ens tid, så der slet ikke bliver tid til at være på et kursus på nogen som helst måde.

Man er så væk i en periode, men man ser så, at kurset stadig kører, eller hvis der er gået lang tid, så er der måske startet et andet kursus op, hvor man så tænker, at man kan springe på.

Men hvis man har været væk for længe, så er det vanskeligt at få merit på den måde, for man har bare misset for meget.

Flere Nyheder