Få blid og effektiv Kranio Sakral Terapi i Vejle

01 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Døjer du med smerter og spændinger eller en generel følelse af ubalance i din krop? Så kan du med fordel prøve kranio sakral terapi.

Hvem kan have glæde af kranio sakral terapi?

Kranio sakral terapi er for alle – men der er særlige grupper for hvem kranio sakral terapi er særligt virkningsfuld. Hvis du for eksempel døjer med en gigt sygdom eller anden form for systemisk inflammatorisk lidelse som gør det vanskeligt for sig at modtager andre typer krops behandlinger som for eksempel massage, fysioterapi eller kiropraktisk behandling kan kranio sakral terapi hjælpe dig.

Ved kranio sakral terapi benyttes udelukkende blide og lette tryk som ikke medfører ubehag eller ømhed. Kranio sakral terapi er en meget afslappende og afspændende behandling, og du vil faktisk kunne mærke effekten af behandlingen allerede efter dennes afslutning.

Kranio sakral terapi har til formål at skabe balance og harmoni i systemet, og kan således med fordel anvendes af personer med eftervirkninger efter hjernerystelse eller piskesmæld, som ikke vil have glæde af en mere hårdhændet behandling.

Endelig anvendes kranio sakral terapi også som behandlings form i forbindelse med hjælp til børn med ADHD som har vanskeligt ved at holde fokus og koncentrere sig. Kranio sakral terapi kan føre til bedre nattesøvn og mere overskud i hverdagen hos børn og unge såvel som hos voksne. Så hvis dit barn døjer med indlæringsvanskeligheder eller koncentrations besvær vil det med sikkerhed have glæde af kranio sakral terapi.

Hvor kan jeg eller mit barn få kranio sakral terapi i Vejle?

Hos den dygtige og velrenommerede kranio sakral terapeut Lis Hauge kan du altid bestille tid til kranio sakral. Lis Hauge har mange års erfaring med kranio sakral terapi behandling, og du er i trygge og sikre hænder i den hyggelige klinik i Vejle. Du kan læse mere om Lis Hauge på hjemmesiden lishauge.dk.

Flere Nyheder