Få en glarmester til at skifte dine ruder til energiruder og spar penge på varmeregningen

26 oktober 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

Har du stadig gamle to lags ruder i din bolig, og har du problemer med at holde varmen om vinteren? Så vil det være en god ide for dig, at du får skiftet dine ruder til energiruder. Energiruderne holder nemlig langt bedre på varmen. Derfor skal du ikke bruge nær så meget varme for at varme din bolig op, og der kommer ikke til at være kuldebroer fra vinduerne. Både i forhold til et forbedret indeklima og i forhold til varmeregningen, kan det altså betale sig for dig, at du får sat energiruder op. 

Leder du efter en glarmester i Stenløse, der kan hjælpe dig med at sætte energiruder op, kan du for eksempel henvende dig til henrikogbent.dk. De to stiftere Henrik og Bent har begge mange års erfaring fra branchen. I 2000 startede de deres eget firma, og i dag er også deres sønner ansat i virksomheden. De går meget op i, at de kun har uddannede glarmestre ansat, og at de får udført et ordentligt stykke arbejde hver gang.

Hvorfor er energiruder så effektive? 

Når du ser på en energirude, synes du sikkert ikke, at den ser ud af meget i forhold til en almindelig rude. Hvorfor skulle den så være så meget mere effektiv? Det skyldes først og fremmest, at der er kommet en gasart mellem lagene af glas. Gasarten hjælper med at isolere ruden, så der ikke er et så stort varmetab. 

Derudover er der nogle metaltråde i ruden, der reflekterer varmen tilbage ind i rummet. Det er med til at mindske varmetabet yderligere. Endelig er der en kant rundt om ruden, der isolerer den bedre end andre former for kanter. Altså endnu en foranstaltning til at mindske varmetabet. 

Der er altså al mulig grund til, at du får sat energiruder op. Selv hvis du overvejer at sælge din bolig snart, vil det være en investering, som du vil blive glad for – og som køberen vil betale mere for. 

Flere Nyheder