Få et tilbud på en terrasse

08 februar 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Når du skal have en ny terrasse bygget af en tømrer, er det en god ide at indhente mere end et tilbud. Det er en god ide at bede mindst tre forskellige tømrer om at komme med et tilbud. Ved at få flere tilbud sikrer du dig, at du et godt overblik over prisniveauet og du undgår at betale for meget for din terrasse.

Du kan også med fordel bede din tømrer om at komme med forslag til, hvordan din terrasse skal se ud, samtidig med at de kommer med et træterrasse tilbud.

Inden du vælger din tømrer kan du også med fordel undersøge hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Har de været glade og tilfredse eller det modsatte. Det kan du f.eks. gøre på Trustpilot.

terrasse pris

Vedligeholdelse af din træterrasse

En af de ting du skal være opmærksom på når du vælger træ til din terrasse er træsorten. Nogle træsorter er billige men omvendt vil de kræve mere opmærksomhed af dig i forbindelse med vedligeholdelse frem for hvis du vælger en anden og ofte dyrere træsort. 

Hvis du ved at det med vedligeholdelse ikke lige er din ting, bør du gå efter en træsort, der kræver minimal vedligeholdelse. Du kan få råd og vejledning af din tømrer, til hvilken træsort du med fordel kan vælge eller som du bør undgå.

Det er en god ide at gå din træterrasse igennem en gang hver efterår og se om der er planker, der trænger til at blive udskiftet eller om der mangler et søm eller to.

Brug tid op at vaske terrassen og give den plejende olie eller maling. Husk at den skal have tid til at tørre inden du giver pleje. Ved at vaske terrassen undgår du også de grimme grønne og glatte alger, som kan gøre det svært at gå på terrassen.

Flere Nyheder