Fem forskellige typer af kagefigurer, som du bør kende til

28 august 2018
Emilie Jacobsen
Fem forskellige typer af kagefigurer, som du bør kende til

Når du skal holde en fest, er det sjovt, at du pynter op. Det gælder også for den kage, som du laver eller får lavet til festen. Derfor er det en god ide, at du sætter en kagefigur på den. Det giver en flot ekstra finish til kagen. Der findes mange forskellige former for kagefigurer, og vi kommer ind på de fem, som du i hvert fald bør kende til. Listen er lavet i samarbejde med ctiparty.dk, der forhandler en lang række forskellige former for pynt til fester, deriblandt selvfølgelig kagefigurer. 

1. Bryllupsfigur

Bryllupsfiguren er selvfølgelig den mest klassiske figur. Den troner på toppen af bryllupskagen og kan se ud på mange forskellige måder. Det kan for eksempel være et par, der cykler, kører på motorcykel eller traktor, eller bare står og holder om hinanden. Det er helt op til jer, hvordan I gerne vil fremstilles. 

2. En babyfigur

Holder du barnedåb eller navngivningsfest, er det sødt, hvis du sætter en lille babyfigur på kagen. Det kan også være en lille bamse i lyseblå eller lyserød, der igen er virkelig sød at have siddende på kagen. Det er med til at gøre, at der bliver sat lidt ekstra fokus på dit barn. 

3. En konfirmandfigur 

Til en konfirmation er det også flot at have en figur på kagen. Du kan finde fine figurer af piger i hvid kjole eller drenge i mørkt tøj. Du kan købe en figur, og som en overraskelse til dit barn sætte den på kagen. 

4. Guldbrudepar

Hvis I har været gift i 50 år og dermed kan fejre guldbryllup, er det også sjovt, at I sætter en figur på kagen. Dermed kommer kagen til at minde om den, som I spiste til jeres bryllup for så mange år siden. I kan købe fine figurer med en kvinde i guldkjole og en mand i habit. 

 

Flere Nyheder