Find de rette kompetencer med professionel rekruttering

Find de rette kompetencer med professionel rekruttering

Virksomheder i vækst har brug for de rette hænder og hoveder, hvis strategien skal virke. Og er virksomheden allerede i gang med en rivende udvikling, kan det godt være svært at afsætte den fornødne tid og de nødvendige ressourcer, som skal til for at gennemføre en rekrutterings- og ansættelses procedure. Det er nemlig et helt projekt i sig selv, som både kræver en vis forhåndsviden om, hvad det er, man leder efter, samt en masse arbejde i forbindelse med selve processen.

Først skal det afklares, hvilke typer stillinger, der ønskes besat, hvilke arbejdsområder, der skal dækkes, og hvilket fagligt niveau, der forventes af ansøgeren. Dernæst skal der udfærdiges stillingsopslag, som på kortfattet vis indrammer disse parametre, således at man er sikker på at henvende sig til de rette kandidater. Når først opslaget er indrykket relevante steder, hvor man ved, at det vil ramme målgruppen, begynder ansøgninger og cv’er at tikke ind. Og her begynder det rigtigt slidsomme arbejde med at gennemlæse ansøgninger, sortere ansøgere fra, og indkalde til samtaler.

Spar tid og ressourcer, og find de rette kandidater med professionel rekruttering

Og som om dette ikke er nok, skal der i reglen afholdes 2 – 3 samtalerunder, hvorpå den bedst egnede kandidat kan udvælges til ansættelse. Så er der kontraktforhandlinger, efterfulgt af onboarding. Dette kan virke som en stor mundfuld, og det er fordi, at det er en stor mundfuld. Så hvorfor ikke bare overlade rekrutteringsprocessen til et professionelt rekrutteringsbureau? Med professionel rekruttering får du ikke alene hjælp til at finde de rette kandidater. Du får også sparring i forhold til identifikation af arbejdsområder samt det faglige niveau og de kompetencer, en kandidat skal besidde. Og mange rekrutteringsbureauer tilbyder tilmed hjælp til ansættelses- og onboarding processen. Du kan læse mere om, hvordan du kan bruge professionel rekruttering i din virksomhed, på dedikation.dk