Find den rette bh størrelse

Bh’er er en essentiel del af mange kvinders garderobe, hvilket er grunden til, at det er så vigtigt, at den sidder rigtigt, og at man køber en, der passer, er flatterende, og som man stilmæssigt er glad for. Det er trods alt et stykke tøj, man kommer til at gå meget med.

Derfor bliver ens målebånd også ens bedste ven, når man skal finde ens bh størrelse. Bryster ændre nemlig jævnligt størrelse og form, og det er derfor ikke altid, at man bare kan gå efter, hvad man plejer at bruge. Når man prøver at finde den rette bh, skal den helst sidde helt tæt ind til kroppen, og der må ikke være luft imellem skål og bryst. Den skal dog ikke sidde så tæt, at den bliver ubehagelig at have på. Dette opnår man ved at finde den rigtige omkreds og skålstørrelse, så brysterne får den optimale støtte. Find evt. en bh på love lingeri.

Gode råd

Det første råd handler om, når du tager din bh på. Her skal du bøje dig forover og ryste let på skuldrene, så brysterne falder på plads i skålen. På den måde, kan du nemlig grejse om brysterne sidder rigtig, og får den støtte de skal bruge. 

Et andet råd er at tjekke bagsiden af bh’en, når du har den på. Bagsiden er nemlig en ret nem måde at se om bh’en passer i størrelsen. Bagsiden skal nemlig være helt vandret og må ikke bue op. Det er nemlig sådan, at bh’en gider dig den bedste og mest korrekte støtte samtid med, at du får det flotteste løft. Derudover vil det også hjælpe med at aflaste dine skuldre, som helst ikke skal bære for meget af vægten.

Derfor handler det næste råd om skulderstropperne. Her er det vigtigt at regulere skulderstropperne hver for sig, da bryster ikke er lige store, og de derfor ikke vil skulle være lige stramme.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *