Find en god og billig luft til luft varmepumpe online

06 juli 2021
Astrid Pedersen

Skal din bolig være grønnere, og vil du samtidig gerne spare en masse penge? Så kan du overveje at skifte elradiatorerne ude med luft til luft varmepumper.

Hvorfor skal jeg anskaffe en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe er her i 2021 det billigste og mest miljø og klima venlige alternativ til en elradiator.

Med en luft til luft varmepumpe kan du regne med at skære op imod halvfjerds procent af dine udgifter til opvarmning af boligen. Det skyldes at en luft til luft varmepumpe er langt mere effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi end en gammeldags elradiator.

Du vil med en luft til luft varmepumpe desuden opnå op til flere gode fordele i forbindelse med opvarmning. De fleste moderne luft til luft varmepumper er udstyret med effektive luft filtre som renser luften i dine sture og værelser – med et renere, sundere og mere behageligt indeklima til følge. Behovet for at lufte ud reduceres – og dette kan igen ses på varmeregningen.

De mange indstillingsmuligheder gør det muligt for dig at få præcis den opvarmning du ønsker. Samtidig kan en luft til luft varmepumpe ”vendes” og således fungere som air condition om sommeren. Og den høje energi effektivitet betyder at dine luft til luft varmepumper er langt mere klimavenlig end de dyre elektriske varmeapparater.

Hvor kan jeg købe en luft til luft varmepumpe?

Hos Billig Ventilation ApS kan du finde de bedste luft til luft varmepumper fra brands så som Bosch, Metro Therm, Mitsubishi og Panasonic – alle producenter som er langt fremme i skoene med den nyeste teknologi og som borger for de høje standarder.

Billig Ventilation ApS hjælper gerne med vejledning omkring køb af varmepumpe således at du ender med den helt rigtige størrelse og model. Læs mere, og find den rette varmepumpe, på billigventilation.dk.

Flere Nyheder