Gør købsprocessen nemmere og billigere

22 oktober 2020
Lotte Hindsberg

At skulle købe en ny bolig er en stor beslutning for de fleste. Det er ofte en af de største økonomiske beslutninger mange tager og der er en del faldgrupper. De faldgrupper kan afhjælpes ved at få en boligadvokat med ind over fra starten, som kan hjælpe jer igennem hele processen. 

De færreste har ikke købt eller solgt boliger før eller også har de kun prøvet det et par gange før. Derfor giver det god mening at få en erfaren forhandler og specialist med når der skal handles bolig. Det kunne f.eks. være eboligadvokat.

Lokalplaner fra kommunen

Du kan selvfølgelig selv undersøge om der fra kommunens side er planer på vej i det område du har i tankerne, men en boligadvokat har en erfaring med at undersøge dette som vil spare dig for mange timer. Det er vigtigt at få undersøgt om der er planer på vej som vil påvirke din lyst til at købe en bolig i det område. Positivt som negativt.

Hvis en park i nærheden skal nedlægges og du havde planer om at benytte dig den af ofte. Omvendt kan planer om en ny park få din interesse i boligen til at stige.

Forhandling med sælger

At forhandle prisen med sælger kan du med fordel overlade til din boligadvokat. Han ved hvilke områder der typisk giver et prisnedslag, samtidig med at det psykologiske med at have en professionel forhandler ikke skal undervurderes. Han sidder heller ikke og drømmer om boligen og derfor er nemmere at påvirke. Hvis du vælger selv at forhandle, så husk at få et forbehold skrevet ind i købskontrakten. Du skal sikre dig at aftalen først er gyldig, når den er godkendt af din boligadvokat.

Når boligen er købt skal skødet tinglyses. Din boligadvokat kan hjælpe dig med at få dit skøde tinglyst hurtigt og nemt.

Flere Nyheder