Guide til at vælge det rigtige malerfirma i Fredensborg

12 august 2020
Silje Hansen

I denne artikel har vi lavet en lille guide til dig, som leder efter en kompetent og pålidelig maler. Det kan nemlig være en jungle at navigere rundt i de mange malerfirmaer, der er rundt i hele landet. Der er særligt mange malerfirmaer, da det ikke er en beskyttet titel på samme måde som en elektriker eller VVS montør er.

Det betyder dermed også, at der er store forskelle i prisen på ydelserne samt den kvalitet, som du kan forvente at få udført. Det kan derfor godt svare sig, at bruge lidt ekstra tid på at undersøge markedet, så du ikke kommer til at gå med det første og billigste tilbud. Det er sjælendt at det billigste tilbud er det bedste, fordi der oftest er indgået et kompromis i enten kvaliteten af malingen eller i den tid der maksimalt må bruges på opgaven.

Det kan i sidste ende betyde, at du får et dårligere resultat, end hvis du havde valgt det næstbilligste tilbud. Det kan i værste fald betyde, at det hele skal males om igen ganske få år efter, fordi malingen krakelere eller revner, når der kommer frostgrader. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en professionel maler?

Når du skal vælge en maler eller et malerfirma til en opgave, er det en fordel at indsnævre søgningen til den by eller det område, som du bor i. Dermed kan du søge mere specifikt efter en specialiseret maler til den opgave, som du ønsker hjælp til. Hvis du har svært ved at finde den rette eller er i tvivl, kan du forhøre dig rundt blandt dine naboer, venner, familie eller kollegaer. Det kan være at de har haft en særlig god oplevelse med et bestemt malerfirma i byen.

Vi har undersøgt Fredensborg, hvor vi har fundet byens mest populære malerfirma i Fredensborg.

Flere Nyheder