Hvilken slags brygudstyr skal jeg vælge?

Hvilken slags brygudstyr skal jeg vælge?

Når du som 100% nybegynder ud i ølbrygningens ædle kunst står for at skulle udvælge brygudstyr, kan markedet godt virke en kende uoverskueligt. På diverse ølbrygning hjemmesider myldrer det med udstyr og tilbehør, som tilsyneladende er nødvendigt for at opnå de bedste resultater ved brygning af øl. Men faktisk er det slet ikke så vanskeligt at finde det rette begynder udstyr til ølbrygning.

Du kan for eksempel gå efter et begynder sæt fra Albryg, som indeholder alt hvad du har brug for når du skal etablere dit eget hjemmebryggeri. Et begynder sæt består af en gærspand med gærlås og taphane, som kan indeholde 30 liter, en kapsel påsætter samt 100 kapsler, som fås i mange forskellige farver, en brygske samt en flaske børste og et særligt rengørings produkt til rengøring af såvel flasker som brygudstyr.

Med et begynder sæt kan du nå rigtig langt – især hvis du anvender det sammen med en Brew Kit. En Brew Kit er en særligt sammensat pakke bestående af de ingredienser, som anvendes ved brygning af øl – malt, humle, byg, gær, sukker og de krydderier og urter, som skaber den særegne smag du finder i Bock, India Pale Ale, pilsner og lager øl. Ingredienserne er nøje afmålt og afstemt, så det faktisk ikke kan gå galt.

Avancerede bryganlæg til den viderekomne amatør brygmester

Kender du allerede til de fundamentale mekanismer i bryg processen, og ønsker du at være i stand til at eksperimentere yderligere i forbindelse med frembringelse af de gyldne dråber, kan du opgradere dit begynder sæt til et ægte bryganlæg. Hos Albryg finder du bryganlæg fra semi professionelle brands så som Beacon, Braumeister, Brew Monk og Grainfather. Disse bryganlæg har en høj kapacitet og et væld af indstillings muligheder.

Du kan finde dem alle, samt meget andet lækkert brygudstyr i høj kvalitet, på albryg.dk.