Lær reiki og bliv bedre til at heale

Er du meget interesseret i alt, der har med healing at gøre? Så er chancerne nok store for, at du selv har prøvet at blive healet. Nu har dog også muligheden for at komme på den anden side og selv lære at heale med reiki. Lad os derfor prøve at dykke mere ned i, hvilke fordele der er ved, at du selv bliver en reikimester, når du bliver uddannet på et kursus.  

Lær reiki på et kursus 

Det særlige ved reiki er, at du bliver rustet til at kunne fjerne diverse blokeringer, som kan være i kroppens energisystem. Der er dog først fokus på, at disse blokeringer skal fjernes i din egen krop, så du kan give dine evner til at heale videre til andre, der har brug for det. 

Det gode ved at lære reiki er, at du vil opleve, hvordan du forstærkes i din evne til at heale. Det er således ekstra god grund til at vælge dette kursus til, når du vil blive bedre i din praksis som healer. 

Når du starter på et kursus, vil du lære forskellige håndstillinger, der er særligt kendetegnet ved reiki. Til din fordel så findes der kurser på forskellige niveauer, som du kan tilmelde dig. Lad os derfor se på, hvad der karakteriserer de forskellige niveauer. 

Lær reiki på forskellige niveauer

Lær reiki på niveau 1 er kendetegnet ved, at du får basale redskaber til at kunne forstærke den evne, du har til at heale. 

Med reiki på niveau 2 vil du opleve en endnu stærke forbindelse til reiki-kilden. Derudover bliver du klædt på til at kunne udføre fjernhealing.

På det sidste niveau vil du blive reikimester. Her er det dog en forudsætning, at du bl.a. har arbejdet med reiki i minimum 3 år. I slutning af dette kursus vil du selv kunne undervise andre i reiki. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *