Mobil covers til discountpriser hos lux-case.dk

Mobil covers til discountpriser hos lux-case.dk

De nye smart phones på markedet er lækre, slanke, funktionelle – og meget sårbare over for slag og stød. Det super følsomme display, som adlyder dit mindste vink, har den ulempe, at med følsomhed kommer sårbarhed. Enhver, som har prøvet at tabe en sprit ny smart phone ned på et hårdt underlag – for eksempel et beton gulv, et fortov, eller en asfaltbelagt vej – vil nikke genkendende til den gysen, der løber igennem én, når man ser det før så jomfruelige og skinnende display smadret til ukendelighed. Og da er det for sent at begynde at spekulere over, om et mobilcover til få hundrede kroner kunne have forhindret denne ulykke, og sparet en for de mange tusind kroner, man hurtigt kan komme til at bløde for reparation af display eller udskiftning af glas foran og bagpå telefonen.

Mobilcover eller etui? Et spørgsmål om smag og behag

Med et mobilcover, eventuelt suppleret af beskyttelsesfilm til displayet, er du godt hjulpet, når du ønsker at beskytte din smart phone mod slag, stød og ridser. Moderne mobilcovers er langt mere effektive end deres forgængere, og samtidig en del mindre klodsede. Du kan sagtens finde et mobilcover, som er både smukt, elegant og særdeles effektivt, når det handler om at forhindre splintring af skærm og bagklædning på din smart phone.

Hvis du fortrinsvis går rundt med din smart phone i tasken, og således ikke er afhængig af, at den skal kunne være i din lomme, kan du med fordel investere i et lækkert og raffineret etui, som beskytter din telefon maksimalt. Lige som mobilcovers er de etuier, du finder på lux-case.dk, særligt tilpasset netop den model telefon, du har, uanset mærke (for eksempel Huawei, Samsung, Nokia, Sony, LG, Motorola eller Apple iPhone). Find et stort udvalg af etuier og covers på lux-case.dk