Sådan forbereder du din bolig på, at der kommer en gulvsliber

01 oktober 2019
Emilie Jacobsen
Sådan forbereder du din bolig på, at der kommer en gulvsliber

Når der kommer en gulvsliber for at slibe dine gulve, er det vigtigt, at du sørger for at gøre klar, så han eller hun kan komme til. Dermed kan han eller hun gå i gang med sit arbejde med det samme, hvilket er meget vigtigt for, at det kan blive udført korrekt og præcist. 

Her får du derfor en guide til, hvordan du kan gøre din bolig klar til, at der kommer en gulvsliber. Vi har hentet inspiration hos Gulvkanonen, der er et stort gulvfirma, der opererer i en lang række forskellige områder, blandt andet i Solrød. Læs mere om dem på https://gulvkanonen.dk/gulvsliber-solroed/ 

1. Fjern møblerne

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at fjerne alle møblerne fra rummet. Gulvmanden har brug for at kunne komme til overalt på gulvet. Derfor bør du også fjerne reoler og skabe, der er monteret på væggene. 

2. Tjek, om gulvet skal repareres

Når du har alle møblerne ude af rummet, bør du sørge for at gennemgå gulvet for, om det skal repareres eller ej. Det kan du meget nemmere se, når alle møblerne er ude af rummet. Du bør for eksempel se, om der er nogle brædder, der skal udskiftes, og om der er nogle søm eller skruer, der stikker op af gulvet. 

3. Overvej at male væggene, når du skal have slebet gulvet

Når du alligevel har alle møblerne ude af rummet, er det en god ide, at du overvejer, om du også vil have malet væggene. Dermed kan du få løst to opgaver på en gang og dermed spare noget tid. For det er langt nemmere for dig, at du får væggene malet, når alle møblerne i forvejen er ude. Skulle du komme til at spilde på gulvet, inden det er blevet slebet, vil det heller ikke have nogen betydning for dig. 

Flere Nyheder