Segboards – stort udvalg i cool design til favorable priser

31 august 2017
admin
Segboards – stort udvalg i cool design til favorable priser

Segboard.nu er Danmarks førende forhandler af kvalitetsgodkendte Segboards, og her finder du et absolut cool og stort udvalg af brandsikre Segboards, der passer til alle, som har lyst til at køre på Segboard for første gang eller som allerede har erfaring med det. Webshoppen byder på et spændende udvalg af Segboards 1.0, 2.0 og 3.0 i smarte designs og til favorable priser. 1.0 versionen er den mindste, og den er lettest at styre og kører på jævnt terræn, og det er det ideelle board til nybegynderen. 2.0 versionen kan køre på ujævnt terræn, og her kan du f.eks. vælge mellem modellen Flammen i frækt rødt og sort design eller Carbon i cool sort design. Next Segboard Generation er 3.0 versionen i et smart og solidt design med indbyggede musikhøjtalere. Du får rigtig god kvalitet for pengene, uanset hvilket Segboard du vælger, når du handler hos Segboard.nu.

Transportmidlet som både er nemt og miljøvenligt

Ud over at Segboardet er sjovt og underholdende at køre på, så er det også miljøvenligt og forurener ikke. Du skal heller ikke tænke på parkering, for du kan nemt lægge det i en taske, når du ikke bruger det, hvilket gør det nemt og fleksibelt både at køre på og bære rundt på. Dermed bliver det en stor fornøjelse at køre på boardet både til og fra arbejde og i din fritid. Vil du gerne vide mere om, hvordan du bruger dit Segboard, så finder du masser af tips og gode råd i manual og guide på https://www.segboard.nu/.

Supergod kundeservice og hurtig levering

Hos Segboard.nu er de eksperter, og de deler gerne ud af deres viden og kommer med professionel rådgivning i forbindelse med valg af Segboard, så du nemmere kan vælge det board, som passer til dine behov. Det er nemt at handle i webshoppen, hvor du får en rigtig god kundeservice og dag-til-dag levering. Kunder, der bestiller for mere end 300 kr., får gratis fragt.

Flere Nyheder