Sørg for at holde halsen varm på vandreturen med et cashmere tørklæde

08 september 2017
Emilie Jacobsen
Sørg for at holde halsen varm på vandreturen med et cashmere tørklæde

Hvis du skal ud at vandre et sted, hvor der er koldt, eller skal sove i telt på din vandretur, er det en god ide for dig, at du sørger for at have et godt og varmt tørklæde med på turen. Det gør dels, at du ikke behøver at bekymre dig om at fryse, dels, at du mindsker risikoen for at blive syg betydeligt. Et godt, varmt tørklæde er altså en rigtig god investering, inden du skal ud at vandre. Et godt valg for dig vil være et tørklæde af cashmere. Det er et blødt og lækkert materiale, der har en utrolig stor grad af varme. 

Et godt sted for dig at få et overblik over de mange forskellige former for cashmere tørklæder, der findes, er på webshoppen pashminawear.dk. De har et stort udvalg af mange forskellige tørklæder. Deriblandt cashmere. De bløde cashmere tørklæder er lavet af uld fra cashmere geder, der lever i Himalaya bjergene. Der har de brug for at kunne holde varmen om vinteren og danner derfor en meget tyk underuld. Om sommeren taber de ulden, som bliver indsamlet og omdannet til tørklæder. Hver ged producerer mellem 100 og 160 gram cashmere. Det er derfor et meget kostbart materiale. Det er også derfor, at det kaldes det bløde guld. 

Når du skal ud at vandre, er det en god ide, at du vælger et langt cashmere tørklæde. På den måde kan du være sikker på, at det kan nå flere gange rundt om din hals. Hvis du ligger i telt og fryser, men ikke har fået en hue med, kan det også være en god ide for dig, at du vikler tørklædet rundt om både hovedet og halsen. På den måde kan du bedre holde varmen. Når du bliver kold, har vira nemmere ved at trænge igennem dit immunforsvar, og du bliver dermed lettere syg. 

Flere Nyheder