Vinduer får det ydre indenfor

03 maj 2019
admin
vinduer

Når man tænker på huse, så tænker man på en enhed, der er separeret fra omverden i den forstand, at selvom boligen befinder sig teknisk set placeret ude i naturen, hvor vi har bygget boliger, så er den stadig afskærmet fra omverden.

Men hvis man vælger at indsætte nogle gode vinduer i hjemmet, så kan man få en fornemmelse af, at naturen med sine farver, lys og dyr næsten kan komme helt tæt på huset for ikke at sige næsten helt ind og hjem til en.

Det er faktisk lige meget, om du så ejer en lille lejlighed i indre by eller befinder dig langt ude på landet, hvor der er mange kvadratemeter og måske hele tønder land at gøre godt med: Hvis der ingen vinduer er i det hjem, så aner man – udover lydene – ikke, hvor man er henne i verden.

Når man nu om dage kan skaffe billige vinduer og døre, så er der stort set ingen grænser for, hvordan man kan udsmykke ens hjem i både design og stil med vindernes hjælp, men også bringe omgivelserne helt tæt på en.

For eksempel kan man have en fransk dør med vinduespartier i, så man altid kan kigge ud. Man kan have skrånede loftvinduer, så man kan kigge op på nattehimlen eller høre regnen slå mod ruderne.

Desuden skal man ikke underkende værdien af at få sollys ind i ens hjem. Den slags kan holde depressioner væk, fordi man får de livsnødvendige D-vitaminer i sig.

Er man ligefrem i den uheldige situation, hvor man af den ene eller anden grund ikke kan forlade ens hjem, så er det umanerligt nødvendigt, at man har mulighed for at kunne kigge ud på omverden via vinduerne.

Hvordan ser din drømmebolig ud med sine vinduespartier i, hvis kun fantasien sætter grænserne?

Der er mange muligheder at vælge imellem.

Flere Nyheder