Vippeserum – Den bedste pleje til dine vipper

Vippeserum – Essentielt til din skønhedspleje 

Det er vigtigt at passe på selv selv. I disse dage kan det nogle gange være svært, at finde et øjeblik til bare at slappe af og give os selv tid. De fleste kvinder finder denne tid, i løbet af morgen og aftenen, som vi giver os selv pleje og gør os klar til dagen der venter. Vores øjne er et af de punkter vi ofte har mest fokus på, når det kommer til make-up, eyelash extentions etc. Derfor er det vigtigt at give dem noget ekstra opmærksomhed, for at de kan bevare deres tæthed, længde og smidighed.

Vipperserum bør derfor være en essentiel bestanddel af enhver kvindes beauty-kit, da det er med til at pleje og fremhæve, et af vores smukkeste træk. Daglig brug af make-up produkter, generel berøring og vægten af lash extentions, kan tynge og påvirke tilstanden af vores vipper.

Det gør dem mere tilbøjelige til at falde ud og blive slidt kortere, derfor har de brug for lidt ekstra omsorg og pleje.  

Det aktive virkestof i vores serum, hedder bimatoprost.

Dette bidrager til længden af dine vipper og får dem dermed til at vokse hurtigere end normalt. For ikke bare at give længde, men også den korrekte pleje, vil du på indholdsfortegnelsen også finde: glycerin, panthenol og allantoin. Alle disse ingredienser er med til at give fugt og pleje, som er yderst vigtigt for udseendet af dine vipper. Ligesom dit hår også har brug for fugt for at blive blødt, har dine vipper det eksakt samme behov. Siden 2016 har vi hjulper kvinder i hele Danmark, med at finde de bedste og mest effektive plejeprodukter. Vores mål er at være de absolut bedste på markedet og alle varer i vores sortiment, er derfor selektivt udvalgt, så du får den allerstørste glæde og effekt. 

Ønsker du at se et stort udvalg af skønhedsprodukter? Så kan du med fordel se med her 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *